fredag, oktober 10, 2008

Copycat

Jag försöker att vara så anonym som möjligt i min blogg. Ju hemligare jag är desto ärligare och mer ocensurerad är jag. Jag vet inte hur väl jag lyckats med den uppgiften. Men trots mina försök att dölja vem jag är så tror jag ändå att ni som läser har en bild av mig, och det är den jag vill få reda på.
Hur tror ni jag är? Vad jobbar jag med? Hur ser jag ut? Rest mycket? Hur klär jag mig? Var bor jag? Vad gör jag på min fritid? Vad drömmer jag om?

Helt enkelt vem är jag, personen bakom Supergirl?
Ge mig din bild av mig.

När du har gjort det så svara på dessa frågor:
1. Skulle du vilja träffa mig? Om ja, varför.
2. Vet du vem jag är?
3. Hur länge har du läst?
4. Hur hittade du hit?

PS: Jag kommer publicerar era reflektioner när jag fått ihop några stycken. så skriv, skriv, skriv söta ni!

Kärlek till Zoe för inspirationen

31 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Hur tror ni jag är? Jag tror du är mer "vanlig" än du själv tror: en vanlig, skön, tjej med drömmar och tankar om framtiden. Antagligen ganska social men med massor av tankar och funderingar som hela tiden mal i ditt bakhuvud - vart det nu är...
Vad jobbar jag med? Tja, det där har jag nog inte fått någon kläm på, mycket beroende på min bristande förmåga att komma ihåg. Måhända...reklam?
Hur ser jag ut? Normallängd med ljust hår kort hår...ha, ha: har nog aldrig tänkt på det!
Rest mycket? Periodvis har du rest en del, främst med vänner.
Hur klär jag mig? På jobbet: business och på fritiden tämligen "vanligt" men du har ett visst klädintresse som går igen i din stil.
Var bor jag? Ha, ha: Sthlm/Gtbg/NYC...kommer faktiskt inte ihåg - det är ju dina målande personbeskrivningar och hur du upplever människor samt relationer jag tar till mig!
Vad gör jag på min fritid? Du planerar allt som oftast att vara hemma men hamnar till slut på något uteställe/fest - där du sent om kvällen stapplar dig hem... ;-)
Vad drömmer jag om? Mannen i ditt liv/Love!

1. Skulle du vilja träffa mig? Om ja, varför. Heck, yes: jag skulle vilja träffa samtliga (bra) bloggare jag läser om! Tror du skulle få mig att inse hur fel jag haft om dig, intressant och kul!
2. Vet du vem jag är? Eh...nej! Vet ju inte ens i vilken stad du bor i eller vad du jobbar med.
3. Hur länge har du läst? Tja, ca 1½ - från och till - tror jag bestämt.
4. Hur hittade du hit? Antagligen via en annan bloggare - då jag själv aldrig söker/googlar - och antagligen var jag tvungen att kolla upp den där bloggen med det häftiga namnet, Supergirl.

Tja, det var allt från Östergötlands jury: kram och trevlig helg på dig!

Anonym sa...

Jag tror att du är en tjej med skin på näsan men ändå sårbar, som bryr sig om och ställer upp för sina nära och kära en person som man kan lita på och en som sprider glädje när hon kan.
En person med drömmar och visioner, hopp och kärlek som gärna delar med sig av det.
Blir kanske lite för vågad när hon får i sig för mycket men annars e sådär lagom vågad för
att klara vardagen.

Tror du jobbar på kontor som någon typ av lägre chef/koordinator men vet inte riktig vilken typ av företag men kanske inom bank och finnanser.

Ingen aning men jag får för mig att du har bruna ögon lockigt brunt hår och normal byggd kropp.

Reser några gånger om året men kanske inte nödvändigt vis utomlands.

Går för det mesta med lite finnare byxor och med blus men till finnare tillfällen så går hon med en klänning.

Har ingen aning vart du bor men kanske i Bromma.

Träffar vänner och familj går ut på krogen eller restaurang.

Drömmer om att få en bostad inne på söder, om sin superman vem han än nu kan vara, om resor och upplevelser.


1. Ja och nej. Ja för att jag e fruktansvärt nyfiken på vem som döljer sig bakom sg speciellt vad hon heter i förnamn.
Nej för Sg har blivit en ljuspunkt i mitt eviga mörker och vill inte att den försvinner som den föra jag hade

2. Ne jag vet inte vem du är.
3. Första gången var det någon gång i början av 2007 men regelbundet sedan 31/12-07
4. Vet inte hade total kraschat och letade efter någon hjälp center på nätet vad vid sgs sida var en av dom som kom upp för andra gången.

/Nova

Anonym sa...

Jag måste erkänna att du har egentligen lyckats ganska bra att stanna anonym. Jag har naturligtvis ingen aning om hur du ser ut, bortsett från den stereotypa bilden av hur jag föreställer mig svenska tjejer - lång, blond och vacker ;-)

Som du kanske minns har jag skrivit min första kommentar för 3 år sen, då jag höll på att börja lära mig svenska och betraktade din blogg praktiskt taget som första källa av det här språket ;-) Men nja, sen blev jag beroende! Och jag tror jag hittade din sida genom Spray...

Dumma frågan om jag skulle vilja träffa dig ;-) Du tycks vara en mycket optimistiska person, har distans till sig själva och gillar andra människor (jag tror att det ses i dina inlägg). Och det är helt enkelt alltid trevligt att ha sådana vänner :)

Anonym sa...

Vet inte riktigt hur jag ska börja. (trots anvisningarna) :-)
3. Minns inte när jag började läsa din blogg men det var i alla fall längesedan. 4. Inte minns jag heller hur jag hittade hit - kanske genom sprays humörsmätare eller genom något du kommenterat hos någon annan?
2. Vet vad du heter på riktigt i förnamn men att jag skulle veta vem du är vore förmätet av mig. Du berättar valda delar av ditt liv, men skulle tippa på att allt inte vädras på din blogg även om du delar med dig av mycket. Utifrån det så vill jag påstå att du är en tjej/kvinna som längtar efter kärlek, närhet och ömhet, gillar att festa och har lätt för att få kontakter, du är social och öppen och trivs med att ha mycket omkring dig.
1. Det hade varit trevligt att träffa dig. Klart att man är nyfiken på hur du ser ut men tycker kanske ändå att det är skönt att ha "okända" vänner så här på en blogg. Jag är inte mycket för att umgås och rätt kass på att hålla kontakten - kanske egentligen en dålig vän, men Kimmie tycker iaf inte det men så känner hon mig sedan flera år tillbaka.
I övrigt har jag en väldigt tydlig bild på hur din lägenhet ser ut så jag hade säkert blivit förvånad om jag sett den på riktigt. Byggt ihop en lägenhet när du skrivit om olika saker. När det gäller ditt utseende så har jag bara fått för mig att du har svart hår eller har jag fått det från något av dina inlägg där du skrivit att du färgat det vid något tillfälle? Ja, du har rest en hel del! Du bor i någon av Stockholms förorter. Dessutom ger du intryck av att vara mån om dina medmänniskor - (tror inte det bara är ett intryck utan att det är så du är). Har inte fått grepp om vad du jobbar med, men tror att du klär dig strikt på jobb i byxa och blus ev kavaj. När du är hemma själv tror jag att du har mysbyxor och ett linne och mumsar chips till en romantiskt video - eller det var kanske mig själv jag beskrev där....
Ha det gott! Hoppas att du fått ut något av mitt svar. Välj ut det du ev vill publicera. Jag blir inte ledsen om du inte publicerar något alls av det jag skrivit. Ha det gott och var rädd om dig!
Bloggvännen Hossan

Varför vara perfekt.. sa...

hade också velat vara lite hemligare än jag är, faktiskt... tyvärr.. men skadan är redan skedd.. =(

Anonym sa...

Jag är en häradsbetäckare av rang och tar därför på mig att spräcka oskulden på det här inlägget;)

1: Ja du verkar vara en kul flicka.

2: Stålmannens flickvän?

3: Sen i vintras någon gång.

4: Tror att det var genom Citykillens blogg. Kommer faktiskt inte ihåg.

Anonym sa...

Visste inte att kommentarerna behövde godkännas först, ser ju lite dum ut nu ;)

Supergirl sa...

Caesar: det blir lite dumt när man är lite för kaxig och inte läser ordentligt =) och sen så får jag nog ge dig underkänt för dina svar. Jag vet ju att du kan bättre =P

Supergirl sa...

Till er som svarat: Tack så sjukt mkt för att ni tog er tid och svara på mina frågor och funderingar. Det har varit mkt underhållande att läsa. Det värmer mig att jag har så fina läsare även om jag hade hoppats på fler svar. Till er som inte skrivit, skriv gärna. Jag blir så glad!!

Hossan: Hur tror du min lägenhet ser ut då? =)
Jag minns det som igår när jag hittade dig faktiskt. Du hade frågat om hur man gjorde för att kommentera inlägg på din blogg. tror det var i april 2006.

Linda: för mig är du fortfarande anonym. Vill du inte svara på frågorna oxå? =)

Nova: Det är lite roligt att du hitta min blogg när du sökt efter ett hjälpcenter, men jag är glad att du ser mig som en ljuspunkt i ditt liv. Det värmer.

Redek: Min blogg en källa till det svenska språket? haha jag tycker du har lyckats bra trots allt.
Jag kommer ihåg de första kommentarerna du lämnade och efter att ha läst ditt mail tycker jag att du ska vara stolt över dina framgångar.

Varför vara perfekt.. sa...

Klart jag ska svara på frågorna! =)
1. jepp, du verkar va en go tjej, med skinn på näsan!
2. Nej, jag vet inte vem du är. För mej är du helt anonym.
3. jag har nog läst din blogg sedan förra hösten tror jag.
4. Hittade hit från Citykillens blogg.
Som nova skrev: tror att du är brunhårig o bruna ögon.

Ps. Det är inte så många som vet vem jag är. =) Ds. Men jag skulle nog aldrig heller lägga ut en bild på mej själv, inte heller skriva vart jag bor, var jag jobbar, m.m De som vet, de vet..... =)

kram kram

Supergirl sa...

Tack söta linda!

Varför vara perfekt.. sa...

fast nu kom jag på en sak! Jag vet vad du heter i förnamn. haha!

Anonym sa...

Hur tror ni jag är? Vad jobbar jag med? Hur ser jag ut? Rest mycket? Hur klär jag mig? Var bor jag? Vad gör jag på min fritid? Vad drömmer jag om?



Vet att du längtar efter att få mina åsikter och tankar serverade till dig. Och nu vet jag även hur du har tänkt att publicera dem. Måste säga att det var ett rätt trist sätt. Men jag gissar att fröken vill hålla sig hemlig om någon kommer för nära. Hur som...

Jag vet inte hur jag hittade till dig, gissar att det var genom någon annan blogg vet inte vilken för jag har nog antagligen slutat läsa den nu. Det jag minns är att du hade full koll på att jag inte hade kommenterat förut när du svarade på min första kommentar och att du hälsade mig välkommen till bloggen. Vet inte heller när jag började läsa. Känner att jag har grym koll här men tror det var i våras alternativt i början av sommaren men våren känns mer närmare sanningen. Okej jag måste erkänna jag har inte någon aning om vem du är egentligen och när jag ändå erkänner saker så måste jag erkänna att jag tycker att internet vänner är rätt trevliga att ha. Man kommer varandra väldigt nära och det är alltid lätt att "prata" om mycket. Sen är det alltid kul att träffa människor irl mer men jag vet faktiskt inte...

Jag tror att fröken Super är en kvinna som gillar att spela på att hon är en fullblods karriärs kvinna som gillar livet som det är och så tror jag att många av de män som du dejtar kommer från div dejting sidor på nätet. Allt för att du ska hinna med din karriär. Egentligen så tror jag att du är en rätt liten, ensam och rädd kvinna som söker den stora kärleken och tryggheten den ger oss. Och om jag ska generalisera lite så tror jag att det är rätt vanligt att Stockholmskvinnor är så. Allt ska vara så mycket det här är jag, det här har jag uppnått. Jag tror ni glömmer er själva lite. Jag vet att du jobbar på ett större företag. Jag gissar på att det är ett Amerikanskt faktiskt. Har fått de vibbarna. Jag är lite osäker på om du är Stockholmstjej från grunden. Saken är säker att du inte kommer långt från Stockholm om du inte är det från början. Skulle gissa att du kommer från en mindre ort i Södermanland och är nu bosatt i söder om söder. Jag tror inte att du är en fika människa kanske att du skulle vilja och jag tror inte heller att du är en museum människa även om du har fått blodad tand efter din icke dejt. Jag tror att det är precis som med vad du vill framstå som en kvinna i farten det vill säga att du är ute rätt mycket på olika saker även fast du egentligen trivs rätt bra hemma i soffan. Jag tror nog att du reser en hel del kanske inte att du har gjort så som du ska nu men du har säkert sett en del av världen via charter. Att resa själv är något nytt för dig och jag tror nog att du tar den här resan för att du känner att du vill hitta tillbaka till den du egentligen är. Lite att finna sig själv. När det gäller hur du ser ut så har jag faktiskt inte funderat så mycket på det. Utseendet är faktiskt sekundärt i min värld. Men jag har fått för mig att du är en kvinna som verkligen vet hur man rör sig och för sig efter situationen. Är det jobb så är du affärskvinna och är det häng med polarna och en film så är det mys som gäller. Alltså tror jag att du är väldigt anpassningsbar när det gäller stil och uppförande. Sen så vet jag vad du drömmer om. Du drömmer om en alldeles egen egobloggare precis som alla andra. Eller om vi nu ska vara seriösa så tror jag att du innerst inne drömmer om ett liv med man och barn...

Supergirl sa...

Åh vad det här roligt, mera, mera! =)

Det är roligt att ni alla har en bild av hur jag är =)

Tack Fredrik för att du uppfyller mina önskningar ;)

Supergirl sa...

Fredrik: Glömde skriva, anledningen till att jag satte på kommetargranskningen var att jag inte ville att ni skulle färgas av varandras tankar.

Anonym sa...

Jag har funderat lite under dagen och vid något tillfälle så började jag fundera på ansikten jag har set troligt vis bara för att du frågade hur vi tror du ser ut.

För att komma till saken så var det en tjej för en massa månader som besökte min spray sida som stack ut lite från mängden.
Hon hade brunt hår och bruna ögon och det såg ut som hon hade en födelsedags fest eller dyligt med en del förmodade vänner som sat i en soffa, själv var hon framför sofan.

Vet inte om det e du men skulle gärna vilja tro det.

/Nova

Supergirl sa...

Nova: Varför vill du att hon ska vara jag?
Hon måste ha gjort starkt intryck på dig om du kommer ihåg henne flera månader efteråt =)

Anonym sa...

Vet inte varför men hon såg snäll och omtänksam ut.
Och ne jag har den förbanelsen att jag har svårt att glömma saker och ting om vi inte talar om namn då förstås för det glömer jag forts som bara den.

/Nova

Supergirl sa...

Nova: det fina med att inte veta är att du får gör din egen bild av hur jag ser ut för dig. Jag kan vara hon framför soffan eller någon annan...

Anonym sa...

Tja men det har jag redan gjort.
Och jag vänate mig inte heller att
du skulle säga om du var hon eller inte.
Och jag e lika nöjd med eller utan svaret ändå för i slut ändan har inte det någon betydelse om jag vet hur du ser ut eller inte, räcker med att det finns en fin person bakom allt detta

/Nova

Anonym sa...

Babe, jag skyller på ordentlig bakfylla och väldigt mycket att göra på jobbet idag. Ska ta tag i det och bättra mig :)

Anonym sa...

Kul läsning!

Har varit lite bloggfrånvarande ett tag p.g.a mycket jobb och nu känns det lite fånigt att svara.

När ska du berätta svaret på frågorna då? ;)

Kram

Supergirl sa...

Caesar: Det är bäst för dig =)

Lattegirl: Det är klart du ska svara på frågorna. Ju fler desto roligare =)

Och jag kan ju inte säga vad som är rätt eller fel om du inte gissar ;)

Anonym sa...

Jag tror att du är en karriärkvinna som tar på sig för mycket jobb på grund av en alltför stor ansvarskänsla. Antagligen inom något som har med ekonomi/hr att göra. Du klär dig som en moder affärskvinna på jobbet men älskar att glida omkring i ett par rosa mysbyxor hemma.

Du har rest en del men vill mera. Och drömmer dig ofta bort till platser långt borta. Du bor i någon av Stockholms norra förorter, rätt nära city. På fritiden slätar du av karlar. Du har inte så många riktigt nära vänner, men de du har skulle du göra allt för.

Din dröm är att hitta en bra man och flytta ut på landet med en stor familj. Egentligen vill du inte erkänna det, men du hoppas att han ska tjäna så mycket pengar att du kan vara hemma med ungarna och slippa ditt jobb.

Bättre så? :)

Anonym sa...

hej vännen.. spännade uppdrag!!

Jag ser dig som en ganska självsäker och cool tjej men båda fötterna på jorden och som kan ta för dig om du känner för det. Jag ser dig lite som en trendig tjej som kanske jobbar med något kreativt inom tex reklam.. Medellång, mörkhår och du bor någonstans i innerstan tex Söder eller kanske vasastan. du drömmer liksom många om en ljus framtid full av förnyelse och händelser. Vet inte om du drömmer om den perfekte mannen, kanske du gör det ibland, men du har inte hängt upp ditt liv på att hitta en. Visst finns det några "drygingar" som sätter griller i huvudet på dig, men hela ditt liv kretsar inte runt dem.

1. absolut, tror vi skulle ha kul ihop och skratta åt alla löljiga dryga män!
2. nej det vet jag inte alls
3. har läst dig sedan i augusti
4. tror jag hittade dig genom latja.

kram sötis och sluta aldrig skriva ;)

Anonym sa...

Ja du Supergirl.

Du bor i en förort till Stockholm men jobbar inne i stan.
Jobbar häcken av dig som konsult och går i snygga kläder på jobbet men är en jeanstjej till vardags.
Du är social och framåt med skinn på näsan men som kanske inte alltid är lika tuff som du ibland önskar. (även superkrafter kan bli svaga ibland)
jag tror att du har halvlångt mellanblondt hår och har ett rätt vanligt trevligt utseende.

hahahaha, fan jag tror verkligen på den här bilden.

Supergirl sa...

Caesar: ja, du försökte ju iaf men seriös att du ens tror att jag skulle lalla runt i något så gräsligt som i rosa mjukisbyxor och i hemlighet drömma om att bli hemmafru ute på landet ojoj jag hoppas du skojade annars måste jag nog sluta blogga eftersom jag framstår som jordens mest patetiska varelse =)

SITC: Tack för dina svar!
jag gillar din beskrivning och ang vad jag drömmer om kom du närmast =)
Så länge jag har så fina läsare som ni kommer jag inte sluta blogga

puss!

Latja: Visst är det härligt att du har en bestämd bild av hur jag är och det fina är att jag kan vara just hon för dig =)

Anonym sa...

Jag är övertygad om att jag har rätt, du måste bara våga släppa fram den sidan hos dig ;)

Supergirl sa...

Caesar: okej, okej, men det är vår hemlighet =)

Anonym sa...

Tänkte bara börja med att skriva att jag har varit borta i 2 månader därav jobbar jag mig igenom dina blogginlägg idag, ska försöka att aldrig svika dig igen ;)

Jag tror du är en tjej med mycket planer och tankar som hejdas av personer i din närhet vilket lätt gör dig frustrerad och uttråkad.

Jag är antagligen helt ute och cyklar men jag har fått för mig att du jobbar med ekonomi :X

Otroligt snygg blond medellång

Jag tycker du har rest mycket bara under den tiden jag har läst bloggen så jag ANTAR att du har rest mycket

Bor gör du i 08'a landet

På fritiden fikar du med vänner eller degar i ditt hem innan någon vän drar ut dig på kvällen : >

Du drömmer om den perfekta mannen!

___________________________________

Både ja och nej, du verkar vara den perfekta tjejen en bild som jag gärna skulle vilja ha kvar, den ger mig en gnutta hopp om att det finns bra flickor där ute.
Om du är den perfekta tjejen så vore det ju kul att träffa dig ,)

Klart du är ju SG! (ingen aning)

Jag började läsa uhm 2006-09-24 på Spraybloggen och har varit helt hooked efter det.

Tror ett förhållande precis hade gått i kras och googlade på några slumpvis valda ord och vipps som av ödet hamnade man på din blogg
4. Hur hittade du hit?

Supergirl sa...

Vanlig anonym: Välkommen hem! Var har du varit ute och rest? Jag förstår inte hur du kunnat hålla dig borta. Det är bra att du inte lämnar mig igen =) Det har hänt en hel del medan du varit borta, fast det är ifs inget nytt.

"Otroligt snygg blond" Haha nej det är nog bäst vi aldrig ses. Vill ju inte förstöra den bilden ;)

Du hade bra koll på när du börjat läsa, exakt datum och allt. Imponerande. Du har följt mig ett bra tag, måste vara bland de trognaste. Trevligt!