onsdag, mars 19, 2008

Till spraybloggare, Hossan mfl

Lämna spray nu. Man kommer nästan aldrig in på bloggarna där och jag har försökt lämna kommentarer flera gånger utan att lyckas. Så lämna spray och kom in i gemenskapen på blogspot. Jag LOVAR ni kommer fina en frid och glädje ni aldrig upplevt med spray.
Lita på mig, det är så värt det.

Spray suger!

8 kommentarer:

Turtlan sa...

Hjälper Dig med Uppropet: LÄMNA SPRAY.

Mera finesser och inga vita helger här!

Supergirl sa...

Det är bra turtelgirl!

Anonym sa...

Ja, jag har varit ganska irriterad över att inte komma in själv ens. Har funderat på att skaffa en ny blogg, men jag påbörjade och det var så mycket att fylla i och sen fick jag inte det att bli som jag ville, men en dag så....
Tack för tipset!

chaos sa...

Ha ha! Gjorde det igår! :) Så nu är jag en i gänget på blogspot! *s*

Supergirl sa...

Hossan: Om jag klarde det så klarar alla det. Du vet ju hur hjärndöd jag är när det gäller sånt. Ge inte upp det är värt dina ansträngningar.

Borderline: Välkommen, nu ska jag titta in hos dig oftare =)

Varför vara perfekt.. sa...

Jag lämnade sprayblog i januari. Blev skitförbannad att inte varken kunna logga in, läsa, eller publicera inlägg. har också uppmanat folk att lämna spray. Och en har redan gjort det. =)

Anonym sa...

Ja, jag inser att jag får ta itu med det, nu går det visserligen att läsa på min blogg igen, men eftersom jag inte kan komma in och göra nya inlägg är det rätt meningslöst.

Ha en bra PÅSK!

Supergirl sa...

Linda: Jag är själv gammal spraybloggare, och har inte ångrat mig en sekund sen jag bytte. Nu gäller det få de andra att inse att det blogglivet inte behöver vara så hårt =)

Hossan: Sluta plåga dig själv och byt! Det går inte att kommentera heller.