söndag, mars 30, 2008

Sommartid, hej, hej!

Våren är här! Haft en underbar dag med Bästa tjejen. Promenad på djurgården och latte på uteservering. Det är omöjligt att vara på dåligt humör när solen skiner och det är ett under att man överlevt ännu en vinter.

I övrigt har helgen varit väldigt lugn och skön. Har passat på att umgås med lite vänner jag inte riktigt hunnit med. Vilket har påmint mig om varför jag ibland prioriterar bort dem.

I fredags fick jag hålla ett långt försvarstal ang min lön. Hur kan du tjäna så mkt?? Jag fick verkligen använda varje uns av tålamod för att inte bara resa mig upp och gå. Nu börjar jag förstå varför en del inte vill berätta vad de tjänar. Jag tjänar absolut inte så mkt att det finns anledning att bli upprörd utan det är snarare hon som är underbetald. Plus att jag jobbar över x antal timmar varje vecka, vilket jag gärna skulle slippa. Hur som helst det var väldigt obehagligt. En normal reaktion hade i mina ögon varit att kanske säga grattis?

Igår var jag ute med en annan vän. Hon har levt i en par relation hela sitt vuxna liv, aldrig bott själv etc. Hon frågar mig på fullast allvar hur det kommer sig att jag som är en så bra tjej kan vara singel. Ursäkta men sist jag kollade var inte status singel detsamma som en sjukdom eller något man skall bota. Vidare fortsatte hon med att innan jag hunnit berätta något om Mr snygg att såga honom. Han ligger säkert runt och han är nog inte alls kär i dig. Du förtjänar bättre etc. Då var det enda jag sagt att jag dejtat en kille i 6 månader men var lite osäker på vad vi hade för status. Det slutade med att jag höjde Mr snygg till skyarna och förklarade att han var den bästa killen någonsin. Vilket inte är sant men det känns inte okej att någon annan skall snacka skit om honom.

Men nu har jag nätverkat så jag klarar mig ett tag. Nästa helg ska jag bara umgås med mina singel kompisar som förstår mig =)

3 kommentarer:

Citykillen sa...

Sköna vänner du har.

Socialistisk avundsjuka äcklar mig något oerhört.

Anonym sa...

När blev singel ett skällsord och något man ska skämmas för?
Näää, vi är snarare lite för MER än andra eftersom vi är kräsna och inte tar första bästa! ;)

Supergirl sa...

Citykillen: visst är de underbara som glädjas med mig. Fy!

Lattegirl: Håller helt med. Alla kan skaffa pojk/flickvän skillnaden är att vi inte nöjer oss med vad som helst. Singel = kvalitetsmedveten!

Alla par är bara avundsjuka så det så. Vem lever mest spännande liv?