onsdag, mars 12, 2008

Tankenöt

Jag förstår mig inte på Mr Snygg så nu måste ni hjälpa mig.
För att illustrera min förvirring tänkte jag berätta om i söndags då vi sågs.

Han ringer tidigt på morgonen vid halv nio(!)och frågar om han får komma över. Jag säger att det går bra. Vi går och hyr lite filmer och handlar mat som han sedan lagar till mig medan jag sitter på en stol i köket och håller honom sällskap. Du får diska säger han så lagar jag maten. Fear deal tänker jag och äter en extremt god middag som han kastat ihop lite snabbt. Vi äter middag och pratar lite. Han frågar hur vi ska göra med semestern. Om vi kan ta en vecka ihop i Juli! En vecka där vi bara stänger in oss och tittar på film. Jag säger att jag inte är så sugen på stänga in mig en vecka mitt under sommaren för att titta på film. Att vi ska spendera den aktuella veckan ihop verkar vara en mindre fråga. Det är en mindre evighet till Juli och det känns super seriöst att disk en ev semester ihop.

Efter middagen sätter vi oss i soffan och tittar på film på var sin sida av soffan, ingen som helst kroppskontakt. Faktum är att den enda kroppskontakt vi haft under hela tiden är kramen jag fick när han kom. Vi går och lägger oss, och han säger att han är för trött för att gosa. Vi säger godnatt, släcker lampan och somnar med våra ansikten vända ifrån varandra, för att sova skeden är enligt honom alldeles för varmt. Lite senare under natten vaknar jag av att han går och lägger sig på soffan.

Så killen kommer hit, rör inte alls vid mig. Lagar middag till mig och sover på soffan. Han planerar in semester ihop i Juli men är fortfarande registrerad på en dejtingsida som jag vet han går in på nästan dagligen. Han pratar om mig med sin mamma, för det hörde jag på telefon men jag har inte träffat en enda av hans kompisar. Han är super mån om att jag inte ska vara sur på honom men klantar sig hela tiden. En gång i tiden slet han bokstavligt talat sönder mina kläder i hallen och nu får jag inte ens lite hångel.

Jag förstår verkligen absolut ingenting. Vad vill han med mig? Är han kär? För om så är fallet så har jag fått mer kärleksförklaringar från killar jag dejtat i en månad än av honom.

Den enda logiska förklaringen jag kan komma på till allt det här är att han tror att jag är rik och försöker sol och våra mig. Några andra idéer?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Teorier och vilda gissningar:

1. Han är rädd för ensamheten.

2. Han vill inte vara för "på" (inte så likt killar kanske...)

3. Han är kär, men rädd för att bli nobbad igen.

4. Han vill att du ska ta första steget för att han vill veta var du står efter det här med P.

5. Han är en sann vän och vill visa dig att han finns där för dig, utan att han begär något tillbaks.

Ja, vad vet jag... Killar är svåra att förstå sig på, så mycket kan man ju konstatera i alla fall. :)

Anonym sa...

är det Mr Snygg eller dig själv som du har svårt att förstå dig på, Supergirl? Och varför är han och alla andra killar mer intressanta att begripa än du?

Min erfarenhet är att det ofta är lättare att förflytta fokus från sig själv till någon annan. Mer smärtsamt att gå djupare in i sin egen personlighet. Svårt att låta bli att döma sig själv också.

Jag tycker din blogg är mycket humoristiskt skriven iallafall. Jag läser gärna vidare.

M v h Gerda

.perpotator sa...

Go Gerda!
Varför är det viktigare att veta vad den andra har för disposition. Vad vill du. Om svaret är 'vet inte' så vill du/han inte ha honom/dig.
Han är definitivt inte kär i dig. Då uppför man sig inte som en retarderad.
Eller jo det kanske man gör..

Turtlan sa...

Svarar som Chaos! Instämmer i hennes teorier!

Speciellt punkt 4!

Men det var kloka ord här i inlägget ovan..... - Vad vill Du?

Trött Turtla efter lång dags resa

Citykillen sa...

Han kanske inte tänder på dig sexuellt längre utan bara vill vara din myskompis. Tänk om det är så illa?

Kan det vara så?

Anonym sa...

Ett generellt tips:
-förvirrade människor beter sig förvirrat
-glada människor glada
- arga ..arga...
- dubbla budskap =ambivalens.

ok så han visar två saker: han tror på er i längden, men känner just nu inte för att vara nära dig och inte för att ge dig ömhet och kärlek.

varför är det så konstigt? trodde du att snyggisen skulle direkt vara pang på rödbetan efter att du först dumpat honom och sedan tar honom tillbaka?

Kasnke borde du trösta dig själv istället för att anlita en nalle som uppenbarligen vill spendera tid med dig i längden.

Supergirl sa...

Chaos:
1. Är vi inte alla det i viss mån.
2. Haha Mr snygg vara rädd för att vara för på, inte en chans aldrig träffat en kille i hela mitt liv som är mer på.
3. hm nja kanske men se svaret ovan
4. Jag har inte berättat om P, annars hade det var en mkt logisk förklaring.
5. Nää inte en chans, jag ringde honom gråtandes och han har inte ens frågat varför jag var ledsen.

Bra gissningar och funderingar annars, tack!

Gerda: Välkommen hit!! Roligt att du ville dela med dig av dina kloka ord.

Du har så rätt egentligen. Jag kanske flyttade lite fokus på vad han vill istället för att tänka på vad jag vill. Men vad jag vill.. ja i fallet med Mr snygg så beror det väl på hur han beter sig. shit det var inte helt enkelt.

självklart ska du läsa vidare.

.perpotator:
Det är inte viktigare, men dt är intressant. Jag måste förstå honom för att kunna ta ett beslut, men det är väl ingen hemlighet att jag inte riktigt har de känslor jag borde ha. eller kanske. Jag vet inte =)

Turtelgirl:

Jag vill att P kommer tbx, nä men seriöst så ska jag fundera på det

Citykillen:

Ja, det kanske kan vända, men vill man vara tillsammans med någon man inte tänder på?

och om jag ska vara myskompis då kräv det att vi faktiskt ska mysa

Supergirl sa...

Anonym:
Jo jag vet att människor som regel inte är mindre komplicerade än vad man tror. Men jag tycker faktiskt att jag får dubbla budskap här vilket gör mig lite förvirrad.

Jo, jag trodde väl kanske det. Jag tycker att förklaringen jag gav till varför jag dumpade honom ändå ger honom den möjlighet utan att förlora ansiktet.

Jag tycker dock inte att jag har något större behov av att bli tröstad och om du med nalle syftar på Mr snygg så tycker jag självklart om honom annars skulle jag inte umgås med honom.

isabis sa...

Okej!
Min tolkning är att han helt enkelt tänker "bra nu är vi tillsammans, då kan vi åka på semester ihop och så är det mycket trevligare att sova tillsmmans med någon"

Det är som att ni snabbspolat ca 15 år av ett förhhållande och är på väg att skaffa separata sovrum för att den ena snarkar och vi har ju ändå aldrig sex, men inte har en tanke på att sklija er då "det blir ju så ensamt då, och det är ju ganska praktiskt att bo ihop, billigt och så"

Ni verkar just nu bara inte vilja vara intresserade av annat än att just "inte vilja vara ensam" och därmed leker ett par.

Om du frågar mig så är detta absolut inget att satsa på. Bli inte kär och måla upp för stora förhoppningar.
Om han ger dig tillfällig tröst efter vad som hände tidigare kan du ju köra på. Men satsa för guds skull inte på detta.

Okej! Lycka till!!

Anonym sa...

Fast nalle eller inte. Om man tar tillbaka någon för att man blivit dumpad av någon annan, anvönder man ju denne som tröst.
Din självkänsla i längden skulle nog tjäna på att du tog hand om dig själv.

Supergirl sa...

Isabelle: Jo visst har du rätt, det är som att det är snabbspolat 15år framåt i tiden. Det har jag länge tyckt och samtidigt som det är lite tryggt och skönt så är det inte speciellt kul. Jag vill ha passion.

Jag kommer nog inte bli kär för då borde jag blivit det vid det här laget, men jag trivs i hans sällskap. Jag orkar inte tänka så långt framåt just nu. Men nu är det precis lagom för mig och allt måste väl inte vara för livet för att det ska vara rätt?

Anonym: Det var Mr snygg som ville komma tbx och när inte P fanns längre såg jag ingen anledning till att han inte skulle det.

Jag använder honom inte som tröst. Jag tycker om Mr snygg i sig själv som fristående individ. Jag dejtade ju honom innan P kom in i bilden.

Jag tar hand om mig själv och tycker inte det är något större fel på min självkänsla. Varför tror du att det är det?

frida fröberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.