torsdag, november 20, 2008

Inkommande sms

"Du kanske vill att jag kommer och knullar dig hårt bakifrån och kommer i ditt ansikte? "

26 kommentarer:

Varför vara perfekt.. sa...

Säg inte att detta var Mr dryg.....??? Eller VEM var det? Nu bidde jag nyfiken...

Tillsammans-bloggen sa...

Most likely not va?

Anonym sa...

VEM??????????

Anonym sa...

Well frågan är fri... Personligen hade jag nog valt en helt annan approach. Men det är kanske bara jag?!?

Anonym sa...

Många är de som jag kan misstänka för detta sms, men är det Mr Dryg så får han för sjutton ge sig! Låter förvisso mer som att det skulle kunna vara Skitstöveln och att han får en kick av att skriva "sånt".

Anonym sa...

Lite väll osmakligt det dära va.
Tror som Hossan att det skulle kunna vara skitstöveln men ändå tycker jag det verkar vara lite för exstremt även för att vara han.

/Nova

Supergirl sa...

Linda: Nej, det är inte Mr Dryg. Jag faller för killar med stil och det kan man ju inte direkt säga om den här. Mr dryg skulle aldrig skriva så där.

Fröken Framtid: Haha nä, jag ska titta på tv och äta glass.

Latja: En kille som jag träffade ute för några månader sedan.

Fredrik: japp, fråga kan man ju alltid =) Du är en mkt smart kille!

Hossan: Jag tror faktiskt inte ens skitstöveln skulle skjunka så lågt, han vet att det inte går hem.

Nova:Ja, det är väldigt osmakligt tom.

HR sa...

Så skulle jag också kunna skriva... hur jag skriver beror helt på vilken relation jag har med vederbörande. Och jag har fått många liknande sms av kvinnor.

Anonym sa...

Jag tycker det var charmigt! Haha. Nä, men jag skulle också kunna skriva ett sånt SMS - har träffat många flickor som går igång på sånt. Det kräver ju dock att jag har träffat personen några gånger innan och vet att hon uppskattar det...

Det Mörka Hotet sa...

Ett "alternativt" sätt att göra slut med en tjej...måhända?

Supergirl sa...

Handsome ranger: Vad kul att du hittat hit, välkommen=)

Hm, man kan kanske skriva det till någon, om man dejtat ett tag, men jag tycker inte det är speciellt sexigt. Det känns bara pubertalt. Min skolning har jag fått från porrfilmer där kvinnor älskar att få sperma i ansiktet. Men det är kanske bara jag?

Caesar: Skulle du? Jag trodde du var from som ett lamm, på riktigt alltså.
Jag tror att tjejer går igång på sånt för att det förväntas av dem, typ. Hur går det till rent praktiskt om jag hade svarat ja.
Står man där på alla fyra i hallen när han kommer, eller?

DMH: Haha kanske, men för det krävs det ju att man är ihop iaf.
Jag tror han bara ville ligga faktiskt

Anonym sa...

Nej, inte för att det förväntas av dem, utan för att de verkligen tänder på det. Människor är olika helt enkelt, och det är inte alls så ovanligt bland de tjejer jag har träffat iaf :)

Men som sagt, det gäller ju att man vet att personen i fråga uppskattar det.

Anonym sa...

Och ett aha åt att jag är from som ett lamm ;)

Anonym sa...

"haha" ska det stå.

HR sa...

Jag håller med Caesar... jag håller inte med dig om att det måste vara pubertalt, inte så länge det är i rätt sammanhang. Jag förstår ju nu att jag aldrig hade skickat ett sådant sms till dig. Ett sånt skickar jag bara till en som uppskattar det. Och tro mig... det finns kvinnor som uppskattar ett sånt sms som fan.

Supergirl sa...

Caesar: Jo, det kanske är så att en del tjejer skulle gå igång på det.
Jag kanske bara är ovanligt tillknäppt.

handsome ranger: Jag har som sagt lite svårt vad det är man ska uppskatta med att en kille skriver till en på det sättet, men vad vet jag, om det har funkat för er så visst. en jag tycker det är sexigare att inte vara så sjukt uppenbar och direkt. Och komma i ditt ansikte?
Men som sagt alla är olika.

Tillsammans-bloggen sa...

Jag har låtsats att jag har uppskattat såna sms (tjejer som tror att det förväntas av dom att dom ska gilla det) - numera blir jag bara förbannad. "Spruta dig själv i ansiktet om du tror att det är en skön känsla, idiot"

Supergirl sa...

Fröken framtid: Shit vad bra. Jag började tro att jag var helt ute och cyklade. Det är precis det jag menar att många tjejer känner en sån press på att vara sexuella att de tar sån här skit.
Spruta dig själv i ansiktet, exakt så!

Citykillen sa...

Haha. Vilket sms.

HR sa...

Nej... nu blev det fel... det låter plötsligt som om jag gillar att spruta brudar i ansiktet. Det gjorde jag för tio år sedan, men inte längre. Det är inte det jag menar. Jag bara menar att det kan vara ok att skicka ett sexuellt rått sms om det är i rätt sammanhang. Sedan måste ju innehållet givetvis vara anpassat till det sammanhanget. Och så var uppenbarligen inte fallet här.

Anonym sa...

Ett sånt sms ger mig precis de signalerna också. Killen har sett mycket porr, jag som tjej förväntas gilla det. Känns väldigt, eh, omodernt faktiskt.

Inte för att jag inte fattar att många tänder på det direkta, och det dominanta med, men alltså. Orka dra en porrfilmsklyscha.

Anonym sa...

Jag tror inte det fins så många tjejer som gillar det dära.
Själv tycker jagf det e vulgärt och oppasligt oavsät i vilket sammanhang.
Och ne SG jag tror inte du e ovanligt tillknäppt som du säger.

/Nova

Anonym sa...

Jag har vart med en tjej som inte kunde komma om jag inte uttryckligen lovade att spruta henne i ansiktet efteråt... Det finns människor som tänder på många olika saker.

Med det sagt, hänger folk upp sig på formuleringen eller själva budskapet? Om vi skippar de exakta orden så tycker inte jag den direkta, lite "råa" sexuella tonen behöver vara fel. Tvärtom.

Samtidigt tror jag vi alla kan enas om att man inte kan skriva något liknande om man inte är säker på att mottagaren kommer uppskatta det?

Anonym sa...

Det där låter som ett sms som jag skulle uppskatta om jag vore på humöret och vi har den slags relation som tillåter sådana sms.

Alla tänder på olika saker, att komma i ansiktet kanske inte är min stora turn-on men you get some - you give some. Det är så det funkar, man känner av situationen och vad personen går i gång på.

Maalin sa...

Haha, har läst igenom alla kommentarer nu och det är lite underhållande. Jag personligen är en sån tjej som gillar sånna sms (i rätt sammanhang) och jag känner ingen tvång att jag MÅSTE gilla det. Det är bara sån jag är. Kan erkänna att många killar kan tycka att JAG är vulgär och inte tvärtom, så Caesar har rätt, människor tänder på olika saker, och alla gillar definitivt inte samma saker. Tur är väl det?

Supergirl sa...

CK: Pojkar kan =)

handsome ranger: Självklart kan man skicka liknade sms, men som sagt det beror på relationen och situationen.
Jag tror ändå man kommer längre om man uttrycker sig på ett annat sätt.

Uppåt, framåt: Håller med dig om varenda ord. Det är grymt osexigt när killar bara använder sig av porrfilmsscener som ett lockmedel.

Nova: Ja, det finns folk som gillar att man bajsar på dem oxå. Alla sorter finns.

jag e nog ganska pryd, men inte ovanligt mkt. Men det där är fel taktik.

Caesar: Jag säger inte att det är fel. Men jag tror ändå majoriteten av tjejerna inte uppskattar det.

Och självklart är det olika vad man gillar och vad för relation man har.

Mary: Det beror självklart på vad för relation man har.

Det enda jag tycker känns fel är att du skriver att du ställer upp på att någon sprutar dig i ansiktet som ett tack. Men så länge det käns okej för dig...

Maalin: Jag tror inte man är medveten om att man känner den typen av press på sig att gilla sånt. Det är nog mkt som sker omedvetet. Något som handlar om normen som finns som på oss hur kvinnor ska vara- kåta, glada och tacksamma. Jag säger inte att det är så för dig utan generellt.

Men självklart finns de folk som går igång på att halvfrämlingar sprutar dem i ansiktet och folk får göra vad de vill så länge ingen skadas.