måndag, maj 26, 2008

Supergirl ett mysterium

Jag och skitstöveln har kommit långt, efter samtal i timmar så har vi hittat tillbaka till varandra som vänner. Jag har efter mycket om och men förlåtit honom. De satt långt inne, men tillslut gick det.

Ikväll hörde han av sig igen, jag vet inte i vilken gång i ordningen som han ville komma över för lite mys. Jag är inte intresserad av den typen av relation med honom längre. Vänner ja, men sex nej.

Hur är det då möjligt att jag vill vara vän med honom utan att ha sex med honom? Ja, det var fantastiskt sex, bland det bästa någonsin, men jag har ingen lust längre. Ibland är det inte svårare än så. Jag tänder inte på honom längre.

han säger att han inte förstår sig på mig, att jag är ett stort mysterium. Älskade skitstöveln jag förstår att det är ett mysterium att jag vill vara din vän utan att ha sex med dig.

Nu ska han fundera på om detta hemska övertramp går att förlåta och leva med!

Suck!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du någonsin skrivit något som inte involverar sex när det gäller den snubben?!

Låter inte som någon vidare vän om han bara tjatar om en och samma sak.

/Nova

Unknown sa...

"Livet är för kort för att tillbringas med folk som inte får en att må bra" sa någon till mig en gång.

Om han får dig att må bra: Var med honom.
Om han inte får dig att må bra: Strunta i det.

:-)

Supergirl sa...

Nova: Jo då, det hoppas jag iaf att jag har. Han ÄR en bra vän men han har bara en väldigt annorlunda syn på sex jämfört med de flesta andra. Men som vän annars så är han grymt bra. Jag försöker bara lära mig att leva med våra olika synsätt när det gäller det här. Undrar om jag dras till dessa män?

Livet mitt i livet: Han får mig att må bra oftast, men vi delar grundvärderingar i vad som ingår i vänskap. Men det löser sig nog, bara jobbigt när man blir kallad dålig vän för att man inte vill ha sex

Anonym sa...

Ja men om du säger det på det sättet så skall du defenetivt vara vän med honom.

/Nova

Supergirl sa...

Jo, men det frestar tålamodet något otroligt ibland. Men jag tror att vi kommer fortsätta vara vänner. Jag får väl ta ett seriöst snack med honom om jag känner att jag inte orkar med det här sex tjatet längre.