onsdag, april 02, 2008

Igår

Vad var det jag skulle berätta nu? Jo Mr snygg var här igår, kom raka vägen hit efter kryssningen. Vi gick ut åt middag och åkte hem och hyrde film efteråt. Det är standard och tjejen i Videobutiken känner oss vid namn vid det här laget. Så Mr snygg ska verkligen ha tack för det eftersom jag tidigare var den perfekta kandidaten till att hyra film med(eftersom jag aldrig sett någon film) men nu faktiskt arbetar mig igenom topplistan vilket borde vara bra för allmänbildningen.

Så vi tittar på film, han håller om mig. Någon puss på kinden. Filmen tar slut vi gör oss i ordning för att sova. Borstar tänderna ihop. Vi har nu tagit det enormt stora steget till att han faktiskt har en alldeles egen tandborste här. Mr snygg och jag sover inge vidare bra ihop. Jag pratar i sömnen och han är lättväckt, därför sover han ofta någon del av natten på soffan, men det är helt okej tydligen, för jag har världens skönaste soffa, säger han. Klockan har hunnit passera midnatt med många timmar när det är dags att gå till sängs så han frågar om det okej att han lägger sig på soffan direkt. Ungefär här får jag spel. Vi har inte haft sex de senaste fyra veckorna och även om jag var mest trött så känns det som en extrem förolämpning att han inte ens vill försöka. Jag tvivlar på att det finns något som kan få en tjej att känna sig mer oattraktiv som när en kille "nekar" henne sex. Jag kände mig så äckligt ful att jag inte riktigt visste var jag skulle ta vägen. Efter att ha lagt mig i sängen och insett att jag aldrig kommer lyckas somna för jag är på tok för arg och sårad går jag in till Mr snygg igen.
Tycker du att det här funkar bra? Mellan oss? Ja, Jag har haft jätte trevligt som vanligt säger han och jag känner att jag inte har något mer att säga om saken, så jag markerar på mitt mycket subtila tjejiga sätt att jag inte är nöjd med situationen och går tbx till sovrummet och surar. Några minuter senare kommer han efter mig. År du ledsen frågar han försiktigt? Jag svara inte (det betyder ja) jag ligger på mage med huvudet inborrat i kudden. Han lägger sig på mig, bokstavligt talat, som om han skulle skydda mig mot något. Snälla, söta SG förlåt mig. Jag fatta ingenting säger jag uppgivet. Jag förstår inte hur du funkar. Jag förstår inte vad du tänker. Jag förstår inte vad du känner. Jag förstår ingenting och jag har ingen lust att gissa säger jag. Tycker du verkligen att jag är så motbjudande, fortsätter jag. Nej, absolut inte. Du är så vacker både på insidan och utsidan. Du är en av de finaste människor jag träffat. Grejen är att jag inte förtjänar dig, fortsätter han. Hur mkt jag än försöker så kommer jag aldrig bli bra nog åt dig. Han har klivit av mig och ligger i fosterställning bredvid mig. Det är något speciellt med vuxna män som visar sin sårbarhet. Jag förstår inte riktigt vad han menar men han ser så ledsen ut där han ligger bredvid mig. Vill du att vi ska sluta träffas frågar jag. Nej verkligen inte, men du förtjänar bättre. Nu är saken den att Mr snygg inte är den som öser ur sig komplimanger. De snälla saker han sagt är: Du är jätte, jätte trevlig. Du är världen snällaste och jag tycker verkligen om dig, men thats it. Därför kände jag mig lite oförberedd på den känslosamma ton vårat samtal. Men äntligen pratade vi om oss. Efteråt höll han om mig tills jag somnade.

Under dagen idag har jag funderat lite på vårat samtal vad det betydde.. Du är värd någon bättre, är en helt klart göra slut fras. Men sen sa han: Jag trodde vårat förhållande var tillräckligt stabilt för att det kunde gå några gånger utan att vi hade sex nu när vi varit tillsammans så länge och när jag mindes det blev jag förvirrad igen.
Men överlag så ser jag mig själv som 100% singel igen , och det känns både vemodig och som en befrielse.

Så vi har gått från kk där hela vår relation handlade om sex. Till att dejta seriöst där han som första kille fick tom träffa utvalda familjemedlemmar, till nu ha en slags filmklubb ihop/ KKs som inte har sex.
Intressant utveckling om jag får säga det själv

Kram från Supergirl, det enda bestående i världen är min singelstatus.

8 kommentarer:

Citykillen sa...

Jag tycker att Mr Snygg är JÄVLIGT OKLAR!!

Supergirl sa...

CK:
Vad skönt att du tycker det för jag började tro att det bara var jag.

Varför vara perfekt.. sa...

Jag håller med Citykillen! Vad fan pysslar Mr Snygg med egentligen??

Anonym sa...

Fan jag tror han går på någon behandling för nån könssjukdom.

Turtlan sa...

..... tänka sig, det tänkte jag också på. Får eller bör inte ha sex med någon förrän kuren är slut och kanske sen lite till?

Men samtidigt så tänkte jag att karl nedvärderar sig själv så när han säger sådär!!!

Supergirl sa...

Linda: jag har inte den blekaste faktiskt, och jag orkar verkligen inte bry mig längre

Latja och Turtelgirl: Jag funderade också på det. Men enligt mina efterforskningar så är behandlingen bara på en vecka, stämmer det?

Anonym sa...

Usch jag känner igen det där beteendet från en kille jag dejtade i ett år av och till. Det slutade inte bra. Om en kille inte vill ha sex så är det konstigt. Hoppas att det löser sig men jag förstår dina känslor.

Supergirl sa...

Anna: välkommen hit =)

Undrar om det kanske är samma kille? =)
Jag har aldrig varit med om det här tidigare, men det känns inte som ett bra tecken. Jag har aldrig trott på något seriöst med Mr snygg så det är egentligen ingen fara men det suger ju att bli avvisad iaf.