söndag, april 13, 2008

Förvirring del 157

Mr snygg ringer:

- Hej, har du lust att ses ikväll?
- hmm, nej är tyvärr upptagen.
- Jaha ja.... Vad ska du göra då? säger han med en ton som tydligt visar att han anstränger sig för att hålla tbx sin irritation.
- Jag ska hem till Pappa på middag.
- Ditt svar dröjde, erkänn att du ska på dejt, annars hade du sagt det direkt.
- Haha nu blandar du ihop mig med dig själv. Det är inte jag som är med på diverse dejtingsidor, det är du.
- Supergirl, det känns som vårat förhållande håller på att utvecklas till ett platoniskt förhållande.
-Och det anklagar du mig för?
Tystnad
- Du jag måste gå nu, min buss kommer. Men ring mig senare om du kommer på att du föredrar mitt sällskap ikväll framför någon annans.
- men lägg av, jag sa ju att jag ska till pappa.
- visst, puss!

Jag orkar inte med det här längre.
Han pratar om att flytta ihop men vi ligger inte.
Han är med på dejtingsidor, men blir svartsjuk för minsta lila. Han svarade inte när jag ringdes i fredagskväll men bli sur för att jag inte kan träffa honom när han vill. Nu får det var nog. Om jag vara lite mer paranoid än vad jag är så hade jag varit säker på att någon anlitat Mr snygg för att göra mig galen.
Just nu känns det som den mest logiska förklaringen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men alltså hallå, vad lever han i för värld egentligen!? Förstår mig inte alls på honom...

Anonym sa...

Bra att du inte dansade efter hans pipa =)
Men hur var det nu då.. ska du till din pappa eller hade Mr snygg rätt?

Anonym sa...

Verkar nästan som att han leker med dinna känslor eller åtminstonde prövar dom.

Känner igen det dära själv och det slutade inte så bra.

/Nova

Turtlan sa...

Förvirring med råge! Vad är det med karln? Han konfunderar oss alla!

Malena Dahl sa...

Män är från mars kvinnor från venus! Vi förstår oss inte på varann... Så är det.. Låter som det klassiska: du ska alltid svara i tlf, annars e något fel.. Men han däremot..svarar när han känner för det! Vi tjejer är ju faktiskt också mycket snyggare generellt sätt än killar.. Klart de blir svartsjuka ;-)

Supergirl sa...

Liza: Skönt att höra att jag inte är ensam om att tycka han är konstig =)

Latja: Nej, det gör jag oftast inte.
Det var faktiskt pappa. Hade det varit en dejt hade jag nog sagt det till honom. Jag tycker inte han har rätt att ha några åsikter om det när han beter sig som han gör.

Nova: Han kan försöka leka hur mkt han vill, men jag tror nog ändå att han har mer känslor än mig kanske. Han är dock väldigt dålig på att visa dem. Tyvärr kommer just det bli hans fall. Jag har varit med för länge för att ta skit.

Turtelgirl: Som sagt skönt att han förvirrar andra oxå på sätt och vis. Ska bli spännande och se hur detta slutar, kanske slutar det ändå med att vi gifter oss =)

Malena:Välkommen hit, vad roligt att du hittat hit.

Visst är vi olika, väldigt olika tom och däri ligger lite av spänningen. Visst är det även så att tjejer är snyggare än killar oftast faktiskt. Jag förundras ofta över hur snygga singel kompisar jag har som är tjejer medan mina manliga singel vänner nja inte lika ofta riktiga skönheter (elakt?)

Anonym sa...

Jag kan inte säga något säkert än.

Men mina varningsklockor ringer. Du håller på att sakta och smidigt dras in i ett psykologiskt spel. Som du själv är med på för att du än så länge upplever att du har kontroll och är den starkare, smartare och oberoende.

Jag skulle dra mig ur snabbast möjligt. Utan att försöka förstå honom. Inte ge några fler chanser. EJ heller ge tillbaks fast att de frestar dig. Bara lämna. Var rädd om dig!


ps. Att sakta bryta ner någons självkänsla och manipulera fram relationsband till någon utan den andres medgivande är inte friskt. Det finns inget som ursäktar ett sådant beteende. ds

/Gerda

Supergirl sa...

Kloka Gerda: Kanske har du rätt. Jag har tänkt lite i det bannorna själv.

Jag har försökt förstå länge utan att bli klokare, nu orkar jag inte försöka längre. Jag har även tänkt på att lämna honom men du kanske minns att det inte gick något bra sist. Han blev ju nästan besatt.

Självklart har han många bra sidor också och jag har jätte trevligt i hans sällskap annars hade jag inte fortsatt träffa honom men att skriva om hur gullig han är, är inte lika roligt.

Men jag håller ögonen öppna, det gör jag faktiskt. som sagt jag har tänkt tanken själv.