tisdag, januari 29, 2008

Status: måndag!

Sen P´s sms dök upp igår har det varit gröt i huvudet. Jag har inte kunnat tänka, äta eller knappt andas. Har varit mer förvirrad än vanligt och höll på att gå av fel hållplats ett antal gånger på väg till jobbet. Bord är bokat och tidpunkten spikad, känner mig lite lugnare nu tack vare något som kallas förträgning. Allt känns som en dröm jag kommer vakna upp ur när som helst. Jag är nervös för att jag kommer vara nervös när vi väl ses och kanske få tunghäfta eller ännu värre babbla på som en galning. Den stora frågan är vad ska jag ha på mig? Vill ju vara mitt allra snyggaste jag.
Jag skulle behöva bleka tänderna, fettsuga mig, träna fram rutor på magen, utveckla en lite mer sofistikerad humor och bli smart till på lördag! Det är ett tajt schema må jag säga.

Mr snygg har jag inte hört ett pip ifrån sen i fredags. Jag är tacksam för det samtidigt som jag undrar vad det tagit åt honom. Men någon djupare fundering finns det inte plats för i min hjärna just nu.

Valpen har jag inte heller hört något ifrån. Har tänkt på honom en hel del men känner mig handlingsförlamad. Om inte P dykt upp som gubben i lådan hade jag förmodligen hört av mig men nu är det inte riktigt läge för det. Jag funderar på om jag kan ha skrämt iväg honom. Jag har klargjort att ett kk förhållande inte är något jag är ute efter. Om det skrämt honom så får det väl vara så. Att jag är intresserad kan han inte ha missat i vilket fall. Så bollen ligger hos honom.

Inte så mkt att rapportera efter den här måndagen och tack gode gud för det. Nu ska jag överleva tisdagen också utan att strula till det. Förvirringen total.
En dag i taget...

2 kommentarer:

Turtlan sa...

Har inget bättre att skriva än Oj oj oj oj. Vad är nu på gång?

Denna P måste ha gjort ett mycket starkt intryck på Dig. Inte läst i Din gamla blogg så för mig är han okänd. Men spännnade tycks han det lilla jag vet ;-))

Börja nu inte att hypervetliera eller något sånt... ta ett djupt andetag så blir det snart lördag.....

Turtlan

Supergirl sa...

Nu har jag skrivit lite bakgrund om P. Han gjorde ett väldigt starkt intryck på mig, minst sagt =)

Jag ska ta det så lugnt jag kan. Det som sker, sker