fredag, augusti 31, 2007

Ironi

Jag förundras just nu av hur livet tar de mest oförutsedda vändningar. Hur saker aldrig blir som man trodde.

Det kanske är så att de man trodde var vänner inte alltid är det, men det är orelevant. Det jag förundras över är att människor jag aldrig förväntade det mig det av visar sig var guld värda. Mr 48 kom hit ikväll. Vi lagade middag tillsammans och hade riktigt trevligt. Han är omtänksam, snäll och super go! Hela kvällen var han så mån om att jag hade det bra. Vi satt och pratade och kurade ihop oss tätt intill varandra och jag somnade i hans famn. Har inte sovit så gott på evigheter. Han sa att det fick honom att känna sig manlig och tog inte alls illa upp över det faktum att jag faktiskt somnade.

Känner mig fylld med ny energi och jag är så otroligt glad över att jag släppte in honom igen i mitt liv. Det känns som han är en riktigt fin vän. Endast vän och jag vill att det stannar så och vi har faktiskt pratat om det och vi är överens om att det är allt vi är.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en positiv kväll!
Skönt att det kommer några sådana med!

Har du kvar din emailadress?
Tidigare kunde jag maila härifrån men ser inte att den möjligheten finns kvar. Tänkte bara om du kanske ville berätta mer om det som du inte kan skriva direkt här...

Ta hand om dig!

Kram

Supergirl sa...

Det var super trevligt! Behövde en sån kväll.

Jag vet inte vilken adress du har till mig men jag har laggt in min adress här på framsidan annars finns den även om du klickar på "visa hela min profil"

Tror dock inte jag har så mkt spännande att berätta =)

Kramar!

Turtlan sa...

Vänner slår alltid allt! Har man inte dom så vore livet torftigt! Visst kan en förälskelse och en relation vara mer än en höjdpunkt men de där verkliga vännerna klarar man sig inte utan!
Ur vänskap kan mer djup vänskap byggas men också något annat. Sånt vet man ju aldrig i förväg tror jag!

Härligt mysigt gott det lätt få somna så där gott i hans famn!

Ha go helg på Dig!

Anonym sa...

Vad härligt... man ska omge sig med människor som får en att må bra och som ger energi. Folk som suger energi ur en är destruktivt.
Hoppas du har en härlig helg.
/Kram Sundis

Supergirl sa...

turtelgirl: Ja, jag brukar säga det. Livet vore inte alls mkt värt utan vänner. Och jag har hittills aldrig träffat någon som jag skulle bytta någon av mina vänner emot.

Visst kan det mellan mig och Mr 48 utvecklas till mer, men jag har väldigt svårt att tro det. Vi har redan kört en sväng på den banan ju, och man får bara en chans hos mig.

Hoppas du fick en bra helg!

Sundis: Absolut. Tycker jag lyckas ganska bra med det för det mesta. Helge har varit skönt och bra. Hoppas du haft det bra du med!