söndag, september 02, 2007

Tillfällig sinnes förvirring

Ännu en helg är över.
Är så extremt trött på att gå ut på krogen och den här helgen har jag sluppit utan att få kommentarer om att jag är tråkig. Det är nog bara en tillfällig svacka men har mer känt för att ta det lugnt och umgås på riktigt utan hög musik och berusade människor. Ålderstecken kanske.
Dansa får jag göra iaf. Min dans kurs börjar igen i veckan, ska bli riktigt kul att vicka på höfterna igen =)

Det enda som förvirrar mig lite är det som hände förra söndagen. Jag vet inte riktigt vad min vän var ute efter när han sa att han tyckte om mig. Kanske ville han bara hångla upp mig som ett tacksamhets tecken för att jag hjälpte honom med flytten? Ett tack hade nog varit att föredra annars.
Jag hoppas inte bollen ligger hos mig på något sätt, brukar försöka kasta över dem så fort så möjligt =)

Jag har iaf kommit fram till att jag inte har de känslorna som krävs för att det skall bli något mer än vänskap mellan oss. Om han är riktigt seriös med det han sa, så kanske man ska ge det en chans iaf? Det är ju en bra kille. Allt kanske inte måste vara himla stormande från första början. Det kanske kan växa fram? Jag utgår just nu i från att det var en tillfällig sinnes förvirring som drabbade honom tills jag hör annat.

8 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Är du tokig människa - inte tacker du väl nej till lite trevlig helghångel?!


DMH/Samuel

Supergirl sa...

Nej, du har helt rätt! Inget mer tackandes nej till hångel. Nu kör jag. Men vem vill du jag ska hångla med egentligen förresten? =)

Anonym sa...

Hmm det där är svårt. Tror tyvärr att det sällan växer fram. Var det jag hoppades på med F och det gick ju som bekant åt h-vete. Men samtidigt så vet man ju inte om man inte provar. Dock sätter man vänskapen på spel.. så fundera noga är väl mitt råd. Rusa inte in i något bara för att du är hångelsugen. Ha en fortsatt bra vecka. Följer din blogg och hoppas att du hitter Mr Right därute. :)

Supergirl sa...

Sundis: Jag tror egentligen inte heller att det kommer växa fram i det här fallet. Det stör mig dock det är ju en bra kille! Inte spec hångelsugen så det är lugnt på den fronten och det är inte en jätte nära vän så det är egentligen lugnt på det fronten oxå. Jag ska följa ditt råd och tänka efter noga iaf. Vi får se om det finns någon Mr Right för mig där ute någonstans, är glad i vilket fall.

Det Mörka Hotet sa...

Ha, ha, ha: en typisk "tjejfråga"!


DMH/Samuel

Supergirl sa...

Är det? Jag tycker det var en helt befogad fråga. vem vill du jag ska hångla med? =)
Kanske lika bra att dem alla för att vara på den säkra sidan haha

Det Mörka Hotet sa...

Inte en aning faktiskt: då jag både är en romantiker och naiv så tror jag helt och fullt på att den som man gillar att umgås med, hångla och planera saker med är Mr/Miss Right!


DMH/Samuel

Supergirl sa...

Då har jag nog träffat några stycken Mr right i mina dagar ; ) kanske dags att bli mer kräsen, eller mindre hmm...