fredag, juli 13, 2007

Riktiga vänner

Jag pratade med Skitstöveln tidigare och nämnde Poppojkens "komplimang" (okej jag erkänner att jag kanske fiskade efter någon riktig komplimang) Hans svar på det hela blev inte riktigt vad jag väntat mig:

"Den kackerlackan, har han fått dig att tvivla på dig själv!!! Ge mig namn och adress nu, så ska jag banka vett i honom"

Jag hade mer tänkt mig att få höra att jag är fin som jag är, men att någon är villig att slås för min heder är ju ifs smickrande på sitt sätt.

Vilka guldklimpar jag har som vänner egentligen, en som blir Gay enbart för min skull och en som kan tänka sig att åka genom halva stan för att "banka vett" i någon. Det är det inte alla flickor som har =)


(Skitstöveln har inte misshandlat någon och Poppojken mår i skrivande stund bra)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Att fiska efter komplimanger från killar brukar sällan ge det resultat man vill ha tycker jag *asg*

Anonym sa...

Nej fiskande går inte alltid som man tänkt sig. Troligtvis igen... killarna förstår inte vad det är vi vill ha.

Turtlan sa...

Skitstöveln får några fler pluspoäng än Poppojken hälsar jag.
Han ställer ju i all fall upp och hjälper sina vänner... A friend in need is a friend indeed.

Turtlan

catnap sa...

Jo, pop-pojken verkar vara en liten skitstövel. Du borde stövla tillbaka med att "hade du haft lite större... så.." osv...
Så kanske han förstått varför du inte tog det hela som en komplimang.

Klart killar förstår när det önskas komplimanger(haha, tror iaf jag...). Men det där funkar inte, kan ju inte ge på beställning sådär, är faktiskt principsak, sådeså.

Supergirl sa...

Liza: Jag var desperat :P

Sundis: Jag förstår inte hur svårt det kan vara att förstås sig på oss kvinnor ;)

Turtelgirl: De är båda goda vänner, som säkert skulle ställa upp om jag bad dom om det, sen kan man ju göra det på olika sätt och deras är kanske lite mer ovanliga =)

Catnap: Jo, jag borde väl ha sagt något i den stilen, typ själv föredrar jag killar som inte är så magra med lite mer muskler, ucsh vad elakt :)

Det räknas egentligen inte när man måste lirka ut komplimanger heller man tar ju aldrig åt sig av dom som när de kommer spontant, så egentligen spelar det ingen roll om man får en när man ber om den eller inte.