onsdag, juli 04, 2007

En vid sidan om

Det är svårt med tandläkare. Jag har haft tandläkarskräck sedan jag flyttade hemifrån. Jag hade världens goaste tandläkare när jag var liten och ett tag åkte jag 3h enkel resa bara för att träffa henne. Hon hade enorma bröst som nästan kvävde en när man låg i tanläkarstolen. Det var dock inte det som fick mig att färdas den låga resan för att träffa henne.

När hon gick i pension har jag blivit hänvisad till en massa olika läkare, men ingen som det känts rätt med.
Jag gillar egentligen inte hon jag har nu (som tandläkare) men jag är hennes "gumma" och jag vet inte riktigt hur jag skulle säga till henne att jag vill träffa någon annan. Idag hade hon semester, så jag fick gå till en av hennes kollegor. Agendan för vår "dejt" var att jag skulle bli en visdomstand fattigare. Jag måste här berömma mig själv hur mycket bättre min tandläkarskräck blivit. Visst jag blev rädd när han tog fram en skruvmejsel och tång, men det gick bra. Den söta tandskötaren höll mig i handen och klappade mig lite på huvudet och det hjälpte faktiskt. Nu är jag en visdomstand fattigare och bedövningen har släppt och jag har inte ens ont! Har dragit ut en visdomstand tidigare och då vill jag minnas att jag iaf har haft ganska ont samma dag. Jag är med andra ord kär! Jag tänkte passa på att fixa resten av mina tänder medan min ordinarie tandläkare är borta. Det är jätte bra för då slipper jag säga till henne att jag inte vill ha henne som min tandläkare. Jag har bara en liten kort affär med någon annan medan hon är borta. Hoppas hon inte blir för ledsen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad "ljuvligt" att kunna få en tand utdragen utan efterföljande smärta!
Jag har fortfarande problem med min "tand" - en segdragen historia

Supergirl sa...

Usch vad jobbigt att du fortfarande har ont. Hoppas det inte är något kroniskt! Vad säger tandläkaren? Är det normalt att det gör ont så länge efter?