söndag, oktober 21, 2007

Äntligen?

Jag har velat se henne sen jag lärde känna honom. Ikväll var det dags. På nattbussen, där allt började för över ett år sedan. Jag har sagt till mig själv att den dagen jag ser henne finns det ingen återvändo, då är det över.
Cirkeln är sluten.
Jag har sett Skitstövelns flickvän.

De går framför mig. Hon tar hans hand och han försöker slingra sig, medveten om att jag går strax bakom och ser på dem. Jag tror inte längre på att de inte delar säng.
I mina öron ljuder Amy:

We only said good-bye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to.....
I go back to us

Och jag kan inte låta bli att le åt låtvalet slumpen slumpat fram.

Jag vet att han hellre vill vara med mig än med henne. Jag tvivlar inte en sekund men livet är inte så enkelt. Han ligger i sängen bredvid henne nu. I min säng ligger ingen. Men den doftar av Mr snygg som låg där i morse och jag vet att allt kommer att ordna sig i alla fall. Det gör det alltid men jag hade hellre sett att skitstöveln låg i min säng i natt än i hennes.




Amy Winehouse- Back To Black

4 kommentarer:

Suntui sa...

Den där låten har varit mitt soundtrack sen i våras. Det finns nog ingen bättre låt än den vad gäller att beskriva såna här situationer.

/Suntui som varit svart länge.

Supergirl sa...

Det borde inte finnas såna här situationer. Vi är väl båda egentligen för smarta för att hamna där vi hamnat. Men gjort är gjort, dags att sluta vara svarta.

Det Mörka Hotet sa...

Få av dagens stjärnor klarar av det Amy gör med bra låtar - hm, men även hon har problem med lyckan...


DMH/Samuel

Supergirl sa...

De allra flesta har periodvis problem med att hitta lyckan, men hon har iaf talang. Kanske en liten tröst för henne men en större tröst för oss