måndag, september 07, 2009

Jag är ledsen.
Det var aldrig meningen att jag skulle börja dejta någon, vet inte om jag egentligen vara redo men så kommer han och bokstavligt hoppar in i mig och jag blir blixtförälskad fast jag inte alls var ute efter det. När jag minst anade det, som alla säger.
Och allt gick bra, bättre än bra, underbart bra. Han var allt jag ville ha både med förnuft och känsla och han fick mig att känna mig älskad, fast hans ord sa något annat så visade hans handlingar sanna känslor. Jag kände mig trygg med att det fanns något underbart där. Men så blir jag dumpad för att han inte vill gifta sig med mig. Det gör mig seriöst skitsur, när vi dejtat i två månader och tillbringat tre helger tillsammans kan man verkligen avgöra det. Jag vill inte gifta mig men jag vill ge det en chans. Det fanns så mycket potential. Vi klickade på fler plan än jag klickat med någon tidigare. Hur många män har fått mig att skratta så mycket att jag får kramp i mungiporna? Hur många män behåller sin manlighet utan att förvandlas till mansgrisar? Hur många män delar samma intressen och har samma ambitioner i livet, samma mål?

Jag saknar honom redan, och det suger! Men det här är inte första gången jag blir dumpad och det är förmodligen inte sista. Bredvid min laptop står hans ölflaska och i sängen ligger lakan som doftar av honom och jag ids inte plocka bort spåren av honom. Känner mig så ensam, önskar någon bara kunde hålla om mig, och låte mig vara ledsen utan att försöka muntra upp mig.

11 kommentarer:

ina sa...

hur kan man veta om giftermål innan man levt ihop undrar jag. kärlek är större än de första känslorna, knasigt tycker jag. kram till dig!

Fröken Svensson sa...

Ring en vän och be henne sova över. Brukar jag göra. Skickar en kram!

Anonym sa...

Håller om dig i tanken och låter dig vara ledsen.

Kram!

Max sa...

*kramar om*

Arnie sa...

Va tråkigt. Jag förstår att du är svinledsen. Killar.... Livet... Kan det någonsin få vara lätt? Ibland känns tillvaron så orättvis. Önskar dig all lycka. Hoppas att det löser sig, kram

singelkatten sa...

Stor kram från mig!

Nova sa...

Hemskt tråkigt att de blev så.
Önskar att någon kunde trola bort all din smärta å motgångar så du kan få va lycklig.

Sköt om dig
kram

/Nova

Panda sa...

Men åh! Vilket pucko. SLÅ HONOM!

It's all gonna be fine sa...

KRAM.

Miss Baglady sa...

HOLD ON. Vad då ? FRIADE HAN? Wicked. Måste han förstöra...

Det var ju sååå bra...

Supergirl sa...

Ina:Håller helt med dig tror man gör sig själv en stor otänst genom att börja tänka framtid istället för att njuta av nuet.

Fröken Svensson:: Ja det hade helt klart varit skönt, men nu blev det inte så.

Latja: tack fina!

Max: tack

Arnie: Det verkar inte meningen att det ska vara lätt så jag hoppas det är värt det när det sen klaffar.

Singelkatten: tack kissen =)

Nova: Det önskar jag också =)

Panda: ja! banka vett i skallen på honom :)

IGBF: Tack

Miss Baglady: åh nej, ser att jag glömde ett inte, han friade inte och såg någon gång i framtiden. göra det sig inte