torsdag, september 03, 2009

Nervöst!

Imorgon kommer min sötnos. Han landade i Oslo igår kväll och idag messade han och frågade om han fick dyka upp här redan imorgon. Bra tecken antar jag. Mitt spontana svar var nej som sedan följdes av dåligt samvete och förvandlades till ett ja. Så nu kommer han imorgon för att tillbringa helgen med mig, måste göra något rätt. Jag är så sjukt nervös, för även om inget är uttalat så hänger vår eventuella fortsättning på hur den här helgen kommer bli. Blir den lika underbar som sist så kan jag nog räkna oss som ett par.
Frågan är vad jag ska planera för skoj, har ni några tips tar jag mycket tacksamt emot dem. Just nu är jag på tok för nervös för att ens kunna tänka ut något.
Jag hatar att vara nervös, det blir inge bra då.

5 kommentarer:

Caesar sa...

Vad gillar karln att göra då?

Anonym sa...

Varför ville du säga nej?

När ni väl ses så ska du se att allt faller på plats och ni hittar på saker som ni känner för att göra. För många planer kan ge förhoppningar som sen inte uppfylls och det kan leda till besvikelse.
(japp jag talar av egen erfarenhet)

Håller tummarna!

Supergirl sa...

Caesar: gå på konserter, vara ute i naturen, vanliga typiska saker. Fick han välja skulle vi ligga nakna i sängen hela helgen =)

Latja: Jo det gör det säkert, vill bara göra något minnesvärt. Någon utflykt vore kul att hitta på. Har du tagit med basisten på något spännande?

It's all gonna be fine sa...

Håkan Hellström spelar på Grönan i morgon. Konsert som strålar mer kärlek får man leta efter :)

Ha en fantastisk helg!

Supergirl sa...

IGBF: vilket underbart tips. Vet inte riktigt om det är hans typ av musik men väl värt ett försök, ska du dit?