fredag, november 30, 2007

John Blunds hatobjekt

Normala människor sover nu. Jag har aldrig hävdat att jag är normal, men jag skulle vilja vara det just nu. Vill sova. Upp om 4h!

Ligger i sängen, vrider och vänder. Tänker på det som hänt idag. Tänker på det som hänt för länge sen. Blir ledsen. Blir glad. Blir arg.
Undra om jag ska kliva upp och skriva ett mail och berätta att jag är arg: "Du det har gått ett par år men så här en torsdag natt kom jag på att jag ville berätta att jag tycker du är en idiot."
Förmodligen ingen bra idé.

John Blund, varför hatar du mig så?? Vad har jag gjort dig för ont? Vad det än är jag ledsen. Kan vi inte, du och jag ha ett normalt förhållande, snälla? Jag behöver dig!

Kliver upp ur sängen. Går och kissar. Börjar skura handfatet, sen av bara farten, skurar jag hela badrummet. Varje kakelplatta,varje hörn, tom bakom badkaret. Undrar om grannarna kommer komma och klaga på att jag för oväsen. Ingen kommer. Rensar golvbrunnen och funderar på hur det är möjligt att jag har hår kvar på huvudet när allt verkar ligga i brunnen och medan det vänder sig i magen på mig funderar jag på om jag kanske inte skulle passa bra i rakat. Börjar tänka på mitt ex och finner det lite lustigt att jag tänker på honom när jag rensar golbrunnen. Jag skulle gärna höra hur han mår. Ska nog ringa någon dag.

Tbx i sängen. Vad ska jag ha på mig imorgon? Undrar om det blir någon utgång? Ska jag träffa Mr snygg istället? Eller ligga i soffan och slötitta på tv? Det sista tror jag.
Bloggen, jag har inte skrivit något i bloggen på länge. Men det händer ingenting här jag bara jobbar. Undrar om någon ens läser längre.

3,5 kvar. det blir absolut soffan imorgon! John Blund var inte så hård mot mig. Kom till mig nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

KLART VI LÄSER!!! :-D
Vilken natt - PUST!
Önskar att jag var lika effektiv när jag ligger sömnlös.... Tyvärr är jag inte det.

Hoppas att de är extra snälla på jobb och låter dig sova en stund i en hörna - hi hi ;-)

Ha en skön helg!

Förresten går det inte längre att kommentera om man inte väljer att klicka i "anonym" 7HOSSAN

Supergirl sa...

vad bra att du iaf läser Hossan =)

Jag överlevde otroligt nog fredagen och det blev tom utgång. Hur jag orkade vet jag inte men jag var död när jag kom hem på mogonkvisten.

Vet inte varför det inte går att kommentera annat än som anonym. Har inte ändrat något och min dator finns fler alternativ