måndag, augusti 16, 2010

Leva med äckel

Finns det män som inte slänger sina strumpor överallt? Tror aldrig jag träffat på någon. Nu när jag bor med två stycken är det strumpor överallt känns det som.

Härom dagen klippte min ena inneboende naglarna på sitt rum. Då hotade jag med att slänga ut honom! Jag har något extremt svårt för naglar, det ljudet. Klarar det inte, mår dåligt bara jag skriver det här. Min inneboende sa att det inte gjorde något, han kunde klippa dem på tåget in till stan. Jag blev stum! Stackars medresenärer.

En annan sak som händer här hemma nu när majoriteten av de boende består av män är att saker som står i skafferiet eller kylskåpet står där halvtomma. I går skulle jag äta flingor, då har någon vänlig själ lämna ungefär en matsked flingor kvar i paketet.

Så nu har jag avreagerat mig lite, kanske hjälper detta att läsa för någon själ som känner sig ensam. Leva ihop med folk suger! För att man ska klara det måste man vara ohjälpligt kär, så kär så man inte stör sig på att leva i ett hav av skitiga strumpor.

4 kommentarer:

Eli sa...

Ibland är det svårt att leva ihop... men förhoppningsvis så slipper man leva med någon som är så dåligt uppfostrad att de inte kan fixa tillbaka flingor när de tagit det sista, bära bort strumporna dit de ska vara och kanske klippa naglarna på toaletten med vattnet rinnande så du slipper höra det. Och är de så dåligt uppfostrade, då kan man gärna påpeka det för dem. Lyssnar de inte får de flytta ut, det är ju du som är boss ;)

Fröken Svensson sa...

Det finns bättre ;)

designofluna sa...

Hej, vad kul att hitta till din blogg! Tänkte få passa på att meddela att jag har lagt ut en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

oskrivnablad sa...

Jag är glad att jag lever ihop med en som inte slänger skitiga strumpor omkring sig ;-)